Harald A. Møller AS kåret til årets importør

Bilimportøren Harald A. Møller AS er kåret til årets importør i Europa 2007, både for Volkswagen og Skoda. Den gjeve utmerkelsen er dessuten historisk i europeisk sammenheng.

Det er det tyske Volkswagen AG-konsernet som står bak den årlige utdelingen av prisen som nå altså tilfaller den norske Volkswagen-, Skoda- og Audi-importøren Harald A. Møller AS. Det å bli kåret til årets importør er sterkt i seg selv, men at den norske importøren faktisk får prisen for to av sine merker er også historisk i europeisk sammenheng. Prisen underbygger viktigheten av et godt samspill mellom forhandlere, fabrikk og importør og mye av æren går til forhandlerne, som har bidratt til meget gode ytelser, både på kundetilfredshetssiden og markedssiden.

- Dette er en kjempestor anerkjennelse. Konkurransen er veldig tøff og det finnes mange gode Volkswagen-organisasjoner i Europa, sier Terje Male, direktør for Volkswagen hos Harald A. Møller AS. - At vi klarer å hevde oss i et så godt år som 2007 er vi veldig stolte av. Vi setter pris på at en liten, privateid importør i utkanten av Europa får en slik anerkjennelse, fortsetter han.