Ny direktør i Lumon

Rune Bjerken har nylig tiltrådt som ny adm.dir. i Lumon AS. 

Lumon er et av markedets ledende selskaper innenfor salg og distribusjon av glasskonstruksjoner og aluminiumsprofiler.

Lumon AS sine hovedproduktgrupper er balkongrekkverk, balkonginnglassninger, glassterrasser og ferdigbalkonger. Lumon er et finsk selskap som ble etablert i Norge for fem år siden. Selskapet er i god uvikling og hadde en totalomsetning i Norge på omlag 36 millioner kroner ifjor og har 20 ansatte.

- Lumon AS har opplevd en vekst på 30 prosent årlig siden selskapet ble etablert i Norge, og er godt tilrettelagt for videre vekst. Vi er bl.a. markedsleder innen balkonginnglassing i Europa og har innovative fleksible produkter. Dette gir økt bruksmuligheter fordi man kan utnytte løsningene ettersom hvordan været forandrer seg. Vi merker økt etterspørsel nå, spesielt fordi man får vesentlig mer bruk og utnytteles grad av balkonglivet når man får skjermet seg for vind og støy. Våre produkter er spesielt egnet til å fornye bygningers eksisterende fasader og gir samtidig et rent og vakkert utrykk med sprossefrie glassløsninger, sier Rune Bjerken.

Lumon samarbeider med arkitekter, byggherrer, entrepenører og andre aktører som jobber med utvikling av nye bygninger samt rehabilitering av eksisterende bygg.