Verdens første pimpede container

Ingeniør Trond Lucasen fra Råde i Østfold har blitt eier av verdens første profesjonelle pimpede container.

- Containeren skal både bli mitt ansikt ut mot kundene og mitt rullerende kontor, sier en strålende fornøyd Trond Lucasen.

Høsten 2007 gjennomførte Byggmakker Norge en landsomfattende konkurranse hvor 1550 lokale håndverkere i Norge ble invitert til å lage sin egen pimpede container. Ideen til konkurransen kom fra den populære TV-serien "Pimp my ride". Byggmakker Norge håpet på denne måten å få inn gode ideer til hvordan deres fremtidige containere burde se ut og hva den burde inneholde. Juryen hadde flere titals forslag til vurdering i finalerunden, og Ingeniør Trond Lucasen fra Råde i Østfold ble den klare vinneren.

- Dette synes jeg var både overraskende og moro. Containeren har blitt mye finere enn jeg hadde regnet med. Jeg får nå et rullerende isolert kontor med både stoler, gasspeis, kjøleskap, mikrobølgeovn og som gjør at jeg kan ta imot kundene mine på en presentabel måte. I tillegg vil jeg kunne plassere det viktigste og mest brukte verktøyet mitt her. Jeg får også en stor markise på containeren og hvor jeg kan plassere og bruke sagene mine. Containeren skal i all hovedsak brukes rundt på de ulike byggeplassene hvor jeg har oppdrag. Jeg har inngått en rammeavtale med Byggmakker Solberg som gjør at de fyller opp med materiell jeg trenger og som bistår med å få flyttet containeren.

For Byggmakker Norge er "Pimp my container" et seriøst forsøk på å videreutvikle containerkonseptet som de allerede er størst på i Norge.

- Siden 2005 har vi plassert ut ca 350 containere rundt omkring i landet til lokale byggemestere og entreprenører, sier markedssjef proff Morten Skinnarmo i Byggmakker Norge.

Kundene får blant annet gjennom containerkonseptet kontinuerlig påfyll av nødvendig verktøy, forbruks og festemateriell til byggeplassen