Alliero sponser Lyn

Alliero, en ledende leverandør av håndverkstjenester og entrepriser, har signert en omfattende sponsoravtale med fotballklubben FC Lyn Oslo.

Med dette blir bedriften en av Lyns viktigste samarbeidspartnere de neste to årene.

Det er ikke tilfeldig at Alliero valgte å bli Lyn-sponsor. Bedriften har generell fokus på ungdom og idrett, og sponser blant annet ski- og snowboard-idrett for ungdom. Dette interesseområdet gjenspeiler seg også i bedriftskulturen, da ansatte hver uke kan delta i ulike grupper for blant annet basistrening med instruktør, sykling, løping og helsestudiotrening.

Lyns ungdoms- og breddeprofil er en annen viktig årsak til at Alliero velger å bli en av Lyns viktigste partnere, i første omgang for de neste to årene.

- Vi jobber i et marked der det er stor interesse for fotball og Lyn er et flott eliteserielag med breddeprofil og ungdomsengasjement. I tillegg er Lyn et hjemmelag for bedriften i og med at vi har kontorer i Nydalen, sier konsernsjef Bjørn-Sigurd Johansen i Alliero.

Avtalen med Lyn blir en viktig del av Allieros merkevarebygging fremover. Selskapet vil bli godt synlig på Lyns spilledrakter, både på A-laget, Lyns 2.divisjonslag og på alle aldersbestemte lag.

Alliero er ledende leverandør av entrepriser og håndverkstjenester innen rehabilitering, vedlikehold og utbygging av eiendom. Selskapet er trolig eneste aktør som tilbyr alle håndverkstjenester i det profesjonelle entreprenørmarkedet fra eget hus. Denne totalprofilen passer også godt overens med Lyns breddeprofil. Samtidig ser Alliero positivt på klubbens engasjement overfor barne- og ungdomsarbeid på Rikshospitalet.

Lyn er imidlertid ingen ny-forelskelse for Johansen, som selv har spilt på alle aldersbestemte lag i Lyn tidligere. Ryktene tilsier at han tidligere drømte om plass på eliteserielaget. I stedet ble det karate på høyt nivå, der han blant annet tok syv NM-gull.

- Vi har definitivt fått en slagkraftig partner, sier Lyns markedsdirektør, Keith Woods, til LynTV.