Tak, trær og trampoliner tatt av vinden

Taket på en bensinstasjon blåste ned, trær sperrer veier og en familie fikk trampolinen gjennom stuevinduet. Men ingen personer er skadd etter nattens uvær på Sørlandet og Vestlandet.

Den kraftige vinden førte til at nedsiden av taket på Shell-stasjonen på Verdeneset vest for Stavanger sentrum blåste ned ved 3-tiden natt til lørdag.

- Bølgeblikk og lysarmatur gjorde skade på pumpene og en parkert bil, men ingen mennesker ble skadd, sier operasjonsleder Tormod Røstøl i Rogaland politidistrikt til NTB.

Stengte veier
Stormen har også blåst over ende flere trær på Sørlandet. Flere veier er stengt. Men bare en større vei er ikke kjørbar lørdag morgen, nemlig riksvei 13 på Hjelmeland som er delvis stengt av to trær som knakk i nattens sterke vind.
Nordsjøveien på Jæren var også sperret av et knekt tre, men det skal være fjernet i morgentimene, opplyser politiet til NTB.

Også på Karmøy og Stord ble flere veier stengt en kortere periode etter at trær hadde veltet i den steke vinden.

Trampoline i stua
Mest dramatisk var det kanskje for familien som fikk en trampoline gjennom et stuevindu på Tysver i løpet av natten. Trampolinen ble tatt av vinden.

- Det var ingen større materielle skader og ingen personskader, ifølge operasjonsleder Agnar Austerheim i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.
Politiet i Agder og i Hordaland forteller at det har blåst godt natt til lørdag, men uten at det er meldt om skader av noe omfang.