Oppladbare fugepistoler

DeWALT har lansert et helt nytt utvalg av fugepistoler (DC540, DC542 og DC547) til sitt 12 V- og 18 V-system.

De er utformet for å oppfylle profesjonelle brukeres behov, og er raske, ergonomiske og letthåndterlige. Med en strømforsyning på 12 eller 18 volt kan de brukes på et ubegrenset antall materialer, og er dermed svært allsidige verktøy som er velegnet for forskjellige brukere. F.eks. entreprenører, bilglassmestere og brukere innen fabrikkindustrien.

Fugepistolene er utformet for å presse ut materialet med kraft og hurtighet. Med en oppgitt trykkraft på hele 2 713 N, som er mer enn dobbelt så mye som for en manuell fugepistol, kan DC540/542/547 uten problemer trykke ut fuge- og tetningsmasse samt lim med høy viskositet. I tillegg har den en knapp for innstilling av hastigheten. Her kan brukeren justere mengden i henhold til den aktuelle arbeidsoppgaven.

Fugepistolene har innovative funksjoner, for eksempel en funksjon som beskytter mot drypp. Denne bidrar til å holde arbeidsområdet rent ved å reversere motoren helt kort når avtrykkeren slippes opp. Avtrykkeren har også en sperre som hindrer at verktøyet slås på ved feiltakelse.

Fugepistolene er bygd på en plattform med T-håndtak som gir overlegen vektfordeling og gjør verktøyet bekvemt og ergonomisk. Trøtthet i avtrekkerfingeren forhindres av en mekanisme for mengdekontroll som gir en perfekt stripe hver gang ved bare et lett trykk på avtrekkeren.