Bolig og Miljø

Stadig flere erkjenner nå at byggenæringen er en av de aller viktigste medspillerne i spørsmål knyttet til energi og klima. Det er også årsaken til at vi på Byggedagene 2008 har satt Bolig og Miljø som hovedtema.

Progamkomiteen for Byggedagene starter nå arbeidet sitt. I den forbindelse ønsker vi innspill og forslag til programposter. Det skulle være mye å ta fatt i. Vi ser med glede på at også andre fora tar opp spørsmål knyttet til bygg og miljø. Stadig flere har Bygg - en nøkkelrolle i kampen mot klimaendringene som programposter på sine konferanser.

På Byggedagene kommer de viktigste beslutningstakerne i byggenæringen - og det er derfor svær viktig at dette temaet blir tatt opp der. Det er også på Byggedagene at næringens ledere og representanter for myndighetene kan møtes ansikt til ansikt. På Byggedagene har vi produsenter, leverandører, arkitekter, rådgivere, byggevareleverandører, entreprenører og andre utførende i tillegg til alle andre som betyr noe og som arbeider i og for byggenæringen.

Vi ser på Byggedagene 2008 som særdeles viktig. Nå begynner erkjennelsen å bre seg ned i alle lag om at det haster å gjøre noe. Byggenæringen er beredt til å delta i kampen, men da må også politikerne og myndigheten bruke muligheten.
Byggedagene arrangeres på Radisson SAS Plaza Hotel 5. og 6. mars 2008. Sett av datoene i kalenderen i dag.

Forslag/innspill til program sendes redaktøren - Per Helge Pedersen - php@bygg.no