Mp3-inngang i hørselsvernet

Bilsom kommer med nye hørselsklokker er det en modell med innebygd radio og inngang for mp3-spiller eller annen lydutrustning.

Med musikk blir rutinearbeidet straks morsommere, og den nye modellen byr på høy lydkvalitet samtidig som hørselen beskyttes på en sikker og komfortabel måte. Reflekser og fluorescerende grønne klokker gjør at beskyttelsen synes godt også i mørket.

Mange miljøer og arbeidsplasser krever hørselsvern. Det nye hørselsvernet Bilsom Radio Hi Visibility sitter fint, er godt synlig og gjør det mulig å lytte på radio og musikk i stedet for bråk eller andre ubehagelige lyder som er skadelige for hørselen. Takket være radiofunksjonen gir de underholdning ved rutinearbeid og lokker til bruk i mange situasjoner der det ellers slurves.

Det nye hørselsvernet fra Bilsom har en robust konstruksjon og passer for bruk både inne og ute.

Foruten den innebygde FM/AM-radioen, med et begrenset lydnivå på 82 dB, fins det AUX-inngang for mp3-spiller eller annen lydutrustning.

- Det som framfor alt skiller denne modellen fra andre hørselsvern med radio, er den høye lydkvaliteten. Vi har lyktes å få fram en veldig bra og fyldig hi-fi-lyd som gjør at man slipper den krukkelyden som ellers lett oppstår i radioklokker. Vi er dessuten svært fornøyde med vår patentbeskyttede teknikk Air Flow Control, AFC, som gjør at hørselsvernet også demper lave frekvenser svært bra. Dette er to komponenter som gjør stor forskjell for brukeren og som gir en betydelig behageligere og mindre trøttende arbeidsdag, sier Stefan Vincze, produktspesialist for Bilsom hørselsvern.