Seniorrådgiver hydrogeologi

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 15 kontorer med til sammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfrist25.04.2021

Rambøll inviterer deg til å ta i bruk ditt engasjement og din faglige innsikt i en stilling hvor du får jobbe med spennende utfordringer knyttet til Hydrogeologi. Vannavdelingen i Drammen søker nå etter flere seniorer til å lede og utarbeide teknisk løsning i våre mest komplekse prosjekter. Vi kan tilby et stort fagnettverk som i da består av over 100 hydrogeologer spredt over Norden og Nord-Amerika. Er du vår nye Hydrogeolog? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Avdelingen du blir en del av har kontorsted i Drammen, men dersom du innehar riktig kompetanse er det ingenting i veien for at du har kontorsted ved en av våre 14 andre kontorlokasjoner i Norge.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår vannressursgruppe

Vannavdelingen i Drammen har byens bredeste kompetansemiljø for vårt fag. Til sammen er vi over 30 medarbeidere som dekker alle disipliner innen vann. Vår ekspertise gjenspeiles i våre prosjekter som spenner over alt fra tradisjonell ledningsteknologi, hydrologi, hydrogeologi til vann og avløpsrenseanlegg. Vi gir råd i alle prosjektfaser, fra overordnet planlegging, detaljering, renovering, byggeledelse til driftsoptimalisering. Dette gjør at du som ansatt hos oss, kan velge både variasjon og spissing av ditt faglige arbeidsområde. Du får kollegaer som jobber i tilstøtende fagområder, og sammen tar vi på oss prestisjefylte prosjekter i vårt nærområde, der alle deler av vannfaget involveres.

Rambøll vann i Norge har et sammenknyttet nettverk. Under våre årlige fagtreff finner vi en arena for utvikling og inspirasjon, vi samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder, både nasjonalt og internasjonalt.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder kan være:

  • Fagansvarlig i store flerfaglige prosjekter
  • Oppdragsleder for både store og små oppdrag innen drikkevannsforsyning og grunnvannskartlegging
  • Deltagelse i viktige strategiske tilbudsprosesser innen vannressurser
  • Delta som spesialist/prosjektmedarbeider i store internasjonale prosjekter
  • Bidra med faglig ekspertise både lokalt og internasjonalt

Vi støtter den faglige utviklingen din

Bli en del av avdelingens særegne arbeidsmiljø! Hvert år gjennomfører Rambøll en medarbeiderundersøkelse, og i besvarelsen fra 2020 rapporterer avdeling vann en imponerende tilfredshet, helt i toppsjiktet for Rambøll Norge. Undersøkelsen viser at engasjementet for arbeidsplassen skyldes at våre ingeniører løser utfordrende oppgaver med selvstendighet, samtidig som vi har støtte fra kunnskapsrike kollegaer.

Velkommen til vår Vanndivisjon

I Rambøll jobber et globalt team av vanneksperter for å sikre utviklingen av bærekraftige samfunn. Vi hjelper kundene våre å håndtere de største vannutfordringene deres, og leverer løsninger som ivaretar både mennesker og natur. Våre hovedområder omfatter klimatilpasning, landskapsarkitektur, infrastruktur for vann og avløp, forvaltning av vannressurser og rensing av drikke- og avløpsvann.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 25.04.2021. Søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Teamleder Øyvind Hole, mob: 416 09 663, epost: oyvind.hole@ramboll.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: