GIS-medarbeider

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist11.04.2021

Multiconsult styrker seg innen GIS og geomatikk! Vil du være en del av teamet som skal løfte oss innen digitalisering, konvertering og transformasjon, innhenting, analyse og formidling av data på en måte som setter våre kunder og sluttbruker i stand til å ta gode beslutninger? Vår ledende kompetanse innen analyse, planlegging, visualisering, plan- og prosessledelse gjør oss som kunnskaps- og rådgivningsbedrift godt rustet for å finne de beste løsningene sammen med våre kunder og samarbeidspartnere for fremtidens utfordringer. Nå trenger vi enda flere lagspillere!

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som GIS-medarbeider vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag er blant annet Fornebubanen, lokaliseringsanalyse for ny batterifabrikk for Equinor, Hydro og Panasonic, E6 Moelv-Roterud og Forprosjekt sentrale gater og byrom Skøyen.

Multiconsult har et tverrfaglig, erfarent og engasjert miljø av GIS-brukere. Vi satser på dette fagområdet blant annet gjennom ansettelsen av en egen GIS-strateg, som sitter tett på konsernledelsen, og ved å inngå en omfattende fribruksavtale knyttet til GIS-programvaren fra ESRI (ArcGIS), dataprosesseringsverktøyet FME og et omfattende bibliotek av data.

De siste årene har vi sett en økende etterspørsel og bruk av online-modeller og 3D-presentasjon av kartdata. Vi opplever at våre kunder begeistres, og at kommunikasjonen med våre kunder forenkles ved bruk av moderne onlinekartløsninger. I tillegg til programvare fra ESRI/ArcGIS bruker vi FME som er bransjens kraftigste verktøy for behandling og konvertering av ulike datatyper.

Hos oss vil du få en rolle i et miljø som satses på og er under vekst og utvikling, og settes tydelig på selskapets agenda. Videre har vi som mål å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver hvor du i stor grad kan bidra til å påvirke selskapet, og din egen faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil være knyttet til alt fra mer overordnede oppgaver i oppdrag der man går inn som en løsningsarkitekt og GIS-koordinator, til mer utførende av ulik databehandling og fremstilling. Har du ønsker og anlegg for det vil det også være mulighet til å være tett på selskapets strategiutvikling på dette feltet.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • GIS-koordinator i oppdrag med ansvar for blant annet utvikling av avansert datakonvertering og skreddersøm av analyser
  • Løsningsutvikling og effektivisering og automasjon av arbeids- og dataflytprosesser
  • GIS-baserte 3D-visualiseringer og 3D-analyser
  • Dataledelse og håndtering av grunnlagsdata
  • Bidra i utviklingsprosjekt med blant bruk av sanntidsdata, digitale tvillinger, FME-server, sky-løsninger, bruk av InSAR-data, bruk av sensordata med mer. Teknologien og fagene er stadig i utvikling, og vi ser etter noen som ønsker å vokse og lære sammen med selskapet.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Er du en person som trives med å løse ulike oppgaver, jobbe variert både selvstendig og samme med andre? Vi ser etter deg som har et godt blikk for det tekniske, samtidig som du forstår kundens behov og kan jobbe på tvers for å finne de beste løsningene. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Er du en god relasjonsbygger? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Av faglige kvalifikasjoner ser vi etter følgende:

  • Relevant utdanning på masternivå, eller tilsvarende (relevant erfaring kan kompensere for grad av utdanning)
  • Kompetanse innen ESRI-plattformen, Python og FME
  • Annen skriptekompetanse er en fordel
  • Minimum 3 års relevant arbeidserfaring
  • Må beherske norsk skriftlig og muntlig

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Bred oppdragsportefølje med mulighet for varierte og tverrfaglige arbeidsoppgaver
  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
  • God balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Vi holder i dag til i moderne lokaler på Skøyen. Avdelingen består av et sammensatt og tverrfaglig miljø med 26 medarbeidere med bakgrunn innen arealplanlegging, naturforvaltning, samfunnsgeografi, arkitektur, kulturarv, GIS og byggesaksbehandling. Avdelingen består av to seksjoner, og GIS-miljøet er samlet i den ene og sitter samlokalisert på Skøyen.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Ingrid Norén Bjørklund

Seksjonsleder

93812823

ingrid.noren.bjorklund@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: