Ill. Nordr

Veidekke bygger nytt boligområde i Stockholm

Veidekke har fått nye oppdrag i boligområdet Haga Boulevard og Haga Venue, som selskapet bygger for Nordr Eiendom i Hagastaden i Stockholm. Totalentreprisen har en kontraktssum på cirka 382 millioner svenske kroner.

Til sammen skal det bygges 243 leiligheter i det nye området, og de første kjøperne vil kunne flytte inn i sine nye boliger i 2023 og 2024.

Det nye boligområdet som Nordr (tidligere Veidekke Eiendom) utvikler i Hagastaden i Stockholm vil bestå av to leietakerforeninger. Byggestart for den første, Brf Haga Boulevard, startet tidligere på høsten 2020.

– Godt salg av leiligheter i dette prosjektet gjør at byggingen nå også starter opp for den andre foreningen, Brf Haga Venue, heter det i en melding fra Veidekke.

– Vi setter pris på fortsatt tillit fra Nordr og muligheten til sammen å bygge enda en del av den moderne og dynamiske bydelen Hagastaden blir. Jeg er sikker på at vår lange erfaring fra området og relasjonene både til byen og til pågående prosjekter i nærheten, vil bidra til et vellykket prosjekt for alle, sier Jörgen Stattin, prosjektdirektør i Veidekke Bygg Stockholm, i meldingen.

Veidekke har bidratt i prosjekteringen og har tidligere også bygget garasje for prosjektet. Samlet utgjør oppdragene for Nordr i Hagastaden cirka 540 millioner svenske kroner.