Espen Hinrichs Hanssen tar over stillingen etter Bent Mikkelsen, som startet selskapet i 1971. Mikkelsen vil fortsatt være med selskapet videre som styreleder. Foto: Mikkelsen.

Ny daglig leder i Mikkelsen Kran og Transport

Espen Hinrichs Hanssen (36) er ny daglig leder i Mikkelsen Kran og Transport og skal sitte i førersetet for selskapets strategiske utvikling.

Det skriver kranselskapet i en melding.

Hanssen er ansatt i Mikkelsen AS og tiltrådte 1. november. Han er ansatt som daglig leder med driftsansvar i Mikkelsen Kran og Transport AS og Powercrane AS. Han er utdannet ingeniør og har mange års erfaring fra anleggsbransjen, senest som prosjektleder for Implenia Norge AS, står det i meldingen.

– Mikkelsen Kran og Transport er i vekst og har store ambisjoner de neste årene. Jeg ser frem til å være en del av denne spennende utviklingen sammen med selskapets dyktige team, sier Hanssen.

Espen Hinrichs Hanssen tar over stillingen etter Bent Mikkelsen, som startet selskapet i 1971. Mikkelsen vil fortsatt være med selskapet videre som styreleder.

– Vi er svært fornøyde med å få Espen med på laget, og i tett samarbeid med styret ser vi frem til å utvikle selskapet videre, sier Bent Mikkelsen.