Bulk kjøper mer tomt i Vestby. Bulk Infrastructure Group AS

Bulk kjøper tomt på 97.000 kvadratmeter i Vestby

Bulk Infrastructure Group AS sin logistikkvirksomhet, Bulk Industrial Real Estate AS, kjøper et  tomteareal på rundt 97.000 kvadratmeter i Vestby.

Bulk Infrastructure Group har siden 2008 utviklet logistikkbygg på til sammen 65.000 kvadratmeter i Vestby, inkludert en pågående utbygging på 6.000 kvadratmeter som skal stå ferdig i 2021.

Med det siste kjøpet på 97.000 kvadratmeter har Bulk sikret seg rundt 170.000 kvadratmeter totalt, fordelt på fire tomteområder i Vestby Næringspark.

Selskapet skriver i en pressemelding at det nye tomteområde er en av få store utviklingstomter, tett på E6 rett sør for Oslo.

Dag Klem. Foto: Bulk Infrastructure Group AS

– Vestby er en veldig attraktiv næringspark både for mange logistikkaktører og mer lokale industribedrifter, og vi er i prosess med flere leietakere. Derfor er det viktig for oss å sikre vår tilstedeværelse i området og utvikle flere moderne logistikk- og industrieiendommer av høy kvalitet. Vi har hatt stor suksess i Vestby, og med det nye tomtekjøpet kan vi fortsette å utvikle og leie ut moderne og miljørettede nybygg til aktører som har høye krav og er i forkant, sier Dag Klem, VP Sales & Operations i Bulk Industrial Real Estate AS.