Sales Manager Lighting

Ensto er et internasjonalt familieeid teknologiselskap med 1350 ansatte i 20 land. Årlig omsetter Ensto for om lag 266 millioner euro og som familiebedrift bygger selskapets virksomhet på mennesker, tillit og miljømessige verdier i et langsiktig perspektiv.

Ensto Nor AS er Ensto-gruppens norske salgsorganisasjon og representerer de to forretningsenhetene i Ensto: Ensto Building Systems (EBS) og Distribution System Operators (DSO). Vi er lokalisert i Oslo, og utgjør i dag 26 ansatte. Se www.ensto.no for mer informasjon

FirmaEnsto Nor
FylkeOslo
Søknadsfrist10.12.2020

Ensto søker nå etter en Sales Manager. Etter en solid vekst i 2020 ser vi det som nødvendig å styrke vårt team. Er du på jakt etter en unik mulighet og har en god bransjeforståelse og utpreget forretningssans, da er det deg vi vil ha med på laget!

Dine viktigste oppgaver blir å være med på å posisjonere Enstos totale belysningsportefølje og sikre profitabel vekst. Hovedfokus vil være innen tunnel-, vei- og område belysning med våre produkter fra Schréder (www.schreder.com).

For å lykkes, blir det viktig å etablere relasjoner i hele verdikjeden. Dette innebærer tett samarbeid med arkitekter, byggherrer, rådgivende ingeniører, installatører, entreprenører, offentlig sektor og andre større virksomheter. Du vil være med å utvikle og implementere strategien som vil sikre Ensto sin suksess i markedet.

Vi ser etter deg som har god kjennskap til belysningsbransjen med evne til raskt å bygge tillit i det norske markedet. Det er viktig for oss at den aktuelle kandidaten er en «entreprenør» da mye av det daglige arbeidet vil kreve langsiktighet, samtidig som du sikrer daglige resultater. Du er uredd og har en utpreget ”just do it” holdning. Vi ser gjerne at du har erfaring fra prosjektrelatert teknisk løsningssalg.

Dette er en unik mulighet til å påvirke din faglige og personlige utvikling, samt selskapets vekst og utvikling innenfor et strategisk viktig satsingsområde. Du får konkurransedyktige betingelser og spennende karrieremuligheter i et solid, internasjonalt konsern. Hos Ensto blir du behandlet med respekt og verdighet, og best av alt: Vi gir deg muligheten til å ha det gøy på jobben!

Ved spørsmål, kontakt vår rådgiver i Impact:

Finn Klepsvik
Senior Rekrutteringskonsulent
fk@impact.no
90799975

Søk stilling

Vis flere stillinger: