Ill. MIR

Går for heldigital salgsstart av nytt boligprosjekt på Lillestrøm

Boligprosjektet Brøter Terrasse på Lillestrøm, som omfatter 78 leiligheter, nærmer seg nå salgsstart, og utbyggerne går for en heldigital variant.

Utviklingsselskapet Kvartal 39 AS står bak boligprosjektet Brøter Terrasse, og består av BORI, Mallin Eiendom og AF Eiendom. Brøter Terrasse ligger i Brøtergata på Lillestrøm. Her skal det bygges 78 leiligheter fra 35-136 kvadratmeter.

- Kvartal 39 AS har stor tro på Lillestrøm som et voksende regionsenter med sine mange kvaliteter, både til arbeid og fritid. Derfor er det gledelig å lansere vårt nye boligprosjekt med sin spennende arkitektur, og sentrumsnære, men allikevel uforstyrrede beliggenhet. Vi tror på produktet og vi tror på markedet. Samtidig blir det interessant å lansere et nytt prosjekt under de rådende forhold, sier Tormod Søbyskogen, daglig leder i Kvartal 39 AS i en pressemelding.

Under vanlige omstendigheter ville byggherrene invitert alle interessenter til et visningslokale for å presentere prosjektet og besvare alle spørsmål. Grunnet alle de nåværende smitteverntiltakene og kravet om ikke å samle mange mennesker under ett tak, har utviklingsselskapet Kvartal 39 måttet finne andre løsninger.

- Fordi vi ikke hadde anledning til å samle en større gruppe til et vanlig informasjonsmøte, så vi en mulighet til raskt å snu oss rundt og gjøre noe helt nytt, nemlig å arrangere dette som et heldigitalt infomøte. Vi har hentet inspirasjon fra de beste digitale opplevelsene i andre disipliner når vi nå tester dette formatet sier Tormod Søbyskogen.

Prosjektet har salgsstart 4. juni.