Markedssjef Vemund Myhre (til venstre) og daglig leder Morten Heintz i CuroTech. Foto: CuroTech

Mer enn 3.000 eiendommer bruker norskutviklet nettbasert FDV-løsning

Forvaltning-, drift- og vedlikehold (FDV) av bygg ved hjelp av den nettbaserte løsningen FDVweb fra CuroTech brukes nå i mer enn 3.000 eiendommer i Norge.

Det skriver CuroTech i en pressemelding.

Ifølge meldingen benyttes for eksempel FDVweb i samtlige bygg i Operakvarteret i Bjørvika, samt på hele Tjuvholmen, i Oslo.

– Veldig mange av våre brukere har god teknisk kompetanse, men ikke nødvendigvis god datateknisk kompetanse. Vår kundegruppe, som er driftsteknikere og driftsledere, er typisk håndverkere, og derfor har vi, kanskje i større grad enn konkurrentene våre, hatt fokus på å lage et system som er skreddersydd for nettopp dem, sier daglig leder Morten Heintz i CuroTech i pressemeldingen.

Løsningen ble først lansert i 1999 for Schibsteds trykkeri, og Heintz og medgründer Øyvind Reinhardsen tok deretter FDVweb ut i markedet.

– FDV-dokumentasjon lages ofte av akademikere, og har en veldig akademisk vinkling. Vår dokumentasjon er derimot bygget opp på en slik måte at det er funksjonelt og formålsnyttig for den faktiske brukergruppen, sier Heintz.