Aslaug Vaas Veg 1 i Holmenkollen i Oslo. Illustrasjon: R21 ArkitekterAslaug Vaas Veg 1 i Holmenkollen i Oslo. Illustrasjon: R21 Arkitekter

M2 Entreprenør bygger boligprosjekt i Holmenkollen

M2 Entreprenør AS har inngått en avtale med Luft av R21 AS om å bygge boligprosjektet Aslaug Vaas Veg 1 i Holmenkollen i Oslo.

Det skriver M2 i en pressemelding mandag.

I Aslaug Vaas Veg 1 har R21 Arkitekter tegnet ni leiligheter fordelt på tre leilighetsbygg med underliggende parkeringskjeller. Boligene består av eksklusive tre- og fireroms utsiktsleiligheter fra 98 til 120 kvadratmeter, heter det i meldingen.

Eiendomsmegler Sem-Johnsen forteller at de opplever stor interesse for boligene, og hadde allerede solgt seks av ni leiligheter da pressemeldingen ble sendt ut mandag.

Prosjektet gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på om lag 52 millioner kroner før merverdiavgift. Byggingen starter våren 2020 med forventet ferdigstillelse i høsten 2021, skriver M2.

‒ Vi gleder oss over at R21 AS gir oss tillit til å bygge dette flotte prosjektet, kommenterer Morten Brusnes, Daglig Leder i M2 Entreprenør.