Bjørn Erik Mørkved

Bjørn Erik Mørkved ny entreprisepartner i Bull & Co advokatfirma

Bjørn Erik Mørkved (39) er ny partner på Bull & Cos eiendoms- og entrepriseteam fra 1. desember.

- Mørkved er spesialist på entrepriserett og tvisteløsning og har lang fartstid som advokat og rådgiver i bygg- og anleggsbransjen, heter det i en pressemelding.

Han har jobbet med entreprise, kontraktsrett og prosedyre i 13 år. Han kommer fra DLA Piper Advokatfirma, hvor han har vært partner siden 2016. Mørkved har tidligere også arbeidet på anlegg som contract manager for en av Europas største entreprenører.

- Bjørn Erik har jobbet tett på entreprisebransjen i flere år – også med internasjonale aktører – og har tilegnet seg en betydelig markedsinnsikt. Kombinert med hans sterke faglige og kommersielle egenskaper gjør dette ham til en betrodd rådgiver for bransjen. I tillegg har han et stort engasjement for å være med på å utvikle entrepriseområdet hos oss, sier Tom G. Eilertsen, styreleder i Bull & Co.

- Jeg har gledet meg til å bli en del av det svært kompetente miljøet hos Bull & Co, hvor jeg skal jobbe med å videreutvikle og utvide fagmiljøet innen entreprise. Det er mye som skjer i bransjen om dagen, og den går spennende tider i møte – her vil Bull & Co ha en tydeligere og sterkere rolle fremover, sier Bjørn Erik Mørkved.

Det samlede eiendoms- og entrepriseteamet i Bull & Co vil nå bestå av ti partnere og advokater med erfaring fra kjøp og salg av nærings- og boligeiendom, utvikling, bygg og anlegg og infrastruktur.