Glava, Gyproc og Weber har samlet kompetansen sin innen norsk byggebransje.

Glava, Weber og Gyproc sammen på Bygg Reis Deg

Glava Isolasjon, Weber og Gyproc står sammen. Målet er å gi fordeler i alle faser, fra tegnebord til bruk av ferdig bygg.

– Vi skal bruke vår felles kompetanse til å utvikle og legge til rette for bedre og mer effektive byggeprosesser. Med flere merkevarer som nå samles i én familie, kan vi se produktene i sammenheng, lage systemer og gi helhetlige råd for byggkonstruksjoner der vi tidligere satt mer på hver våre områder, sier administrerende direktør Lars Gaustad i Glava i en pressemelding.

På sin felles Bygg Reis Deg-stand viser de noen eksempler på dette. Vi er allerede godt i gang med prosjekter der produkter fra de ulike merkevarene spiller sammen. Det gjelder blant annet:

  • Lydgulv med Weber og trinnlydplate, samt EPS.
  • Vegg- og fasadeløsninger med Glava Pluss System og Weber VentiGuard.
  • EPS-løsninger med Weber-puss.
  • Vegger med gips, isolasjon og stål, i Gyproc/Glava Isolasjon-kombinasjoner.
  • Romakustikk med Gyprocs og Glava Isolasjons himlinger.

Foruten Weber, Gyproc og Glava Isolasjon, består Glava-familien også av en rekke andre merkevarer som disse tidligere har vært forhandlere av. Eksempler er Leca, Isover og Ecophon.

– Dette er kjente og godt prøvde merkevarer i den norske byggebransjen. Som del av det internasjonale Saint-Gobain-konsernet, kan vi også plukke de beste innovasjonene og tilpasse og teste dem for norske forhold, sier Gaustad.