Toshiyuki Takagi, administrerende direktør i Panasonic Corporation, samt president for Panasonic Air-conditioner og Gerald Engström, formann og grunnlegger av Systemair, annonserer det strategiske partnerskapet mellom selskapene på Climatizacion 2019.

Panasonic og svenske Systemair inngår samarbeid

Panasonic Corporation kunngjorde nylig at de inngår et strategisk partnerskap med selskapet Systemair.

Sistnevnte er global spesialist innen ventilasjon og luftkjøleteknologi. 

- Hensikten med samarbeidet er å utvikle integrerte og bærekraftige løsninger for den kommersielle og private sektoren, heter det i en pressemelding.

– Vi ser på samarbeidet som en stor gjensidig mulighet til å utvikle, levere på og møte de allerede høye miljøkravene som kundene våre stiller. Sammen kan vi tilby langsiktige forretningsmuligheter på det voksende europeiske markedet. Systemairs imponerende produktsortiment og rike erfaring innen HVAC&R og ventilasjon er på linje med vårt engasjement for å tilby kundene våre enestående verdi, funksjoner og produktkvalitet, sier administrerende direktør i Panasonic, Toshiyuki Takagi.

- Samarbeidet mellom Panasonic og Systemair gjør at selskapene kan utnytte eksisterende teknologi og ekspertise fra begge parter, og sette nye trender innen HVAC&R på det europeiske markedet. I den første fasen av samarbeidet kommer Panasonic til å introdusere en serie av varmepumpekjølere som vil være utstyrt med Systemairsinnovative reversible luftkjøleteknologi. Disse nye og integrerte løsningene kan skreddersys til spesifikke prosjekter for å møte kundenes krav og forventninger, heter det i meldingen.

Systemair og Panasonic samarbeider også tett for å utvikle teknologi og funksjoner som skal integreres i allerede eksisterende kjølevannteknologi.

– Vi er veldig glade for partnerskapet med Panasonic og mulighetene dette gir oss til å skape nye, innovative og sømløse løsninger. Sammen sikter vi på å forbedre byggindustrien, optimere energieffektivitet, minske våre utslipp av karbondioksid og minske enegerikostnader. Gjennom partnerskapet vil vi kunne tilby enda bedre løsninger som vil ha en ledende rolle i utviklingen av fremtidens bygg, sier administrerende direktør i Systemair, Roland Kasper.