Gaute Gundersen

Gaute Gundersen ny adm dir i GK Rør

– Vi skal være den rørentreprenøren som tilbyr de beste utviklingsmulighetene, sier Gaute Gundersen, nyansatt administrerende direktør i GK Rør.

Gundersen kommer fra stillingen som driftsdirektør i GK Gruppen hvor han også har jobbet som leder for konsernutvikling. Gundersen er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse.

– Vi har blitt godt kjent med Gaute de siste årene. Han er en dyktig leder og vi er sikre på at vi har rett mann på rett plass, sier konsernsjef Jon Valen-Sendstad i GK Gruppen.

Gundersen ønsker å sette fokus på kompetanse i alle ledd og utvikling av egne og nye medarbeidere.

–Den gode ordresituasjonen vår innebærer at vi ønsker velkommen nye lærlinger, rørleggere og prosjektledere som vil bli en del av laget, sier Gundersen.

GK Rør har siden oppstarten i 2012 vokst kraftig de siste årene, både organisk og gjennom oppkjøp. Gundersen vil spesielt jobbe for at GK Rør blir ett selskap som drar i samme retning og jobber etter samme modell for gjennomføring og ledelse av prosjekter. GK Rør leverer totaltekniske entrepriser med GK Elektro og GK Inneklima på blant annet Munchmuseet og Mjøstårnet i Brumunddal.

– Det er gledelig at stadig flere søker rørleggerfaget og andre yrkesfag. Norge, og GK, behøver flere motiverte og dyktige håndverkere, avslutter Gundersen.

GK Rør er del av GK Gruppen som omsetter for seks milliarder kroner og har 3300 medarbeidere i Skandinavia.