– Vi har hatt et meget godt samarbeid med Instant Bergen i en årrekke og med vår økte satsning i Hordaland var det et fornuftig steg å ta over driften i Bergen, sier Audrone Kuzmarskyte, daglig leder i Instant Norge AS.

Instant Norge kjøper opp sin forhandler i Hordaland

Instant Norge AS kjøper opp driften av Instant Bergen og øker dermed sin satsing i Hordaland. 

– Med denne overtagelsen vil selskapet få et sterkere fotfeste i regionen og kunne tilby et bredt spekter av produkter for bygg og anleggsbransjen, heter det i en melding fra selskapet.

Fra og med 5.juni i år overtok Instant Norge AS driften av Instant Bergen AS, og oppretter et eget avdelingskontor. Instant Bergen AS har tidligere vært en forhandler av Instant Norge sine produkter i Hordaland. Kenneth Storum er ansatt som leder for avdelingen i Bergen og de andre ansatte blir med i selskapet. Begge bedriftene har hatt et tett samarbeidet over mange år og nå blir det ett selskap.

Instant Norge AS selger produkter for arbeid i høyden, som stillaser, lifter, materialhåndtering og opplæring.

– Instant Norge sine kunder vil merke forskjell ved at selskapet nå kan tilby et bredere sortiment innen bygg og anlegg til konkurransedyktige priser, samt raskere tilgang på varer og fagkompetanse i Hordaland, skriver selskapet.

– Vi har hatt et meget godt samarbeid med Instant Bergen i en årrekke og med vår økte satsning i Hordaland var det et fornuftig steg å ta over driften i Bergen. Vi opplever vekst i regionen og det er stort potensiale for våre produkter og tjenester her, sier Audrone Kuzmarskyte, daglig leder i Instant Norge AS.

Etter oppkjøpet vil Instant Norge AS ha egne avdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.

– Nærhet til kunden, høy kompetanse og mulighet for rask levering er en viktig konkurransefordel i markedet. Vi gleder oss derfor å være med på satsningen i Hordaland og for å bli en del av Instant-familien, sier Kenneth Storum, avdelingsleder i Bergen.