Trond Arne Bonslet 

Structor etablerer seg i Trondheim

Structor etablerer et nytt selskap i Trondheim 1. september og flytter inn i Sluppenveien 12E. Trond Arne Bonslet blir leder og partner i selskapet. 

Bonslet har mer enn 15 års erfaring fra prosjektering og ledelse av VA-prosjekter. Han har tidligere jobbet i Tveiten AS, Rambøll Norge AS og har siden 2014 jobbet i Asplan Viak AS i Trondheim.

Sammen med Bonslet starter ytterligere fem partnere. Magne Johansen, Øyvind Lien, Ole Kristian Næss, Batur Bayani og Nils Darre Seip, alle fra VA i Rambøll AS i Trondheim.

– Vi gleder oss til å starte opp et nytt Structor-selskap i Trondheim. På linje med de øvrige Structor-selskaper skal dette bli et spesialistselskap med en effektiv organisasjon, enkle administrative systemer, enkel rapportering og raske beslutninger. Structor-selskapene har en modell som gir medarbeidere og kunder det lille selskapets fordeler i form av smidighet og korte beslutningsveier og samtidig tilgang til hele Structor-gruppens samlede kompetanse og ressurser, sier Bonslet.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha fått inn et sterkt team i Structor Trondheim. I Trøndelag er det mange interessante prosjekter og vi ser store synergier med de etablerte Structor-selskapene som jobber innen de samme forretningsområdene. Vårt mål er å utvide i Trondheim med spisskompetanse også innen andre fagområder i tillegg til VA. Alle partnerne har den kompetanse og de holdninger som vi er ute etter i en virksomhet som representerer noe nytt, sier Jan Ove Holmen i Structor Holding.

Totalt har Structor i dag en tverrfaglig virksomhet med driftsselskaper i Lillehammer, Bergen, Oslo, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord og Stavanger. Til sammen har Structor nå over 75 ansatte.

I 2017 ble det etablert tre nye selskaper, og egen omsetning økte fra 66 til 88 millioner kroner (34 prosent) med en resultatgrad på 9,2 prosent.