Lasse Alexandersen (t.v.) er ny direktør for samferdsel i HRP, og går inn i lederteam sammen med Erlend Eggum, direktør for infrastruktur.

Ny direktør på plass i HRP

Lasse Alexandersen er ansatt som direktør for avdeling samferdsel i HR Prosjekt AS.

- Vi er fornøyd med at vi har fått Alexandersen med på laget, da dette er nok et skritt i å styrke vår satsing på prosjekt- og kontraktsrådgiving innen store samferdselsprosjekter, sier direktør for Infrastruktur i HRP, Erlend Eggum i en melding.

Alexandersen har 15 års erfaring innen kontrakter og forhandlinger, hovedsakelig fra olje og gass, og har blant annet tidligere vært daglig leder for Industri Consult AS.

- Jeg ser dette som en veldig spennende utfordring i en riktig bransje, spesielt når man ser på hvilke investeringer som skal gjøres innenfor samferdsel & infrastruktur.

Han håper å kunne ta med seg erfaringen fra EPC- kontrakter fra olje og gass inn i det offentlige og videreutvikle og styrke dette fagfeltet i HRP.

- Vi skal jobbe for at HRP skal være en foretrukket leverandør av rådgivertjenester til de store samferdselsprosjektene som kommer i tiden fremover. HRP har et uttalt mål om være en betydelig aktør innenfor rådgivningssektoren innen samferdsel og infrastruktur og en visjon om å være en viktig samfunnsbygger. Dette er en reise jeg ønsker å være med på, sier Alexandersen.