Wacker Neuson lanserer batteridrevet vibrasjonsplate

Wacker Neuson introduserte allerede i 2015 en batteridrevert stampermodell. Nå utvider bedriften løsningene i sin nullutslippsserie med den forovergående batteridrevne vibrasjonsplaten AP1850e.

Nullutslippsserien fra Wacker Neuson med den grønne “e” står for null utslipp. Nå utvides serien med ytterligere en løsning, den forovergående batteridrevne vibrasjonsplaten AP1850e. I tillegg til klassisk komprimeringsarbeid på granulær grunn eller asfalt og legging av betongheller, skal den også forenkle arbeid innendørs og på andre vibrasjonsømfintlige områder som i grøfter og i bygg. Den batteridrevne platen er også egnet for bruk i verneområder for grunnvann, ettersom det her ikke er lov å benytte forbrenningsmotorer.

- Med den nye nullutslippsplaten øker vi kundenes driftsøkonomi betraktelig, ettersom samme batteri kan benyttes til å drifte både vibrasjonsplaten og de batteridrevne stamperne fra Wacker Neuson. Allerede under utviklingsprosessen av den batteridrevne platen AP1850e arbeidet vi meget tett sammen med kundene våre, noe som nå gir resultater, forteller Stefan Pfetsch, daglig leder hos Wacker Neuson Produktion GmbH & Co.KG i Reichertshofen.