Tjente godt på byggebransje-software

Symetri Collaboration hadde i 2017 en omsetning på over 101 millioner kroner og en leverte en resultatgrad på 15,4 prosent.

Steinar Svinø i Symetri Collaboration.

- Det er gode tider for oss. Vi leverer vårt beste resultat på fem år, har en økning på 11,4 prosent i antall nysalgskontrakter i 2017, og har en meget stabil arbeidstokk. Vi ser lyst på fremtiden, sier administrerende direktør Steinar Svinø i Symetri Collaboration i en pressemelding.

Symetri Collaboration utvikler og leverer den skybaserte samhandlingsløsningen Interaxo, som er skreddersydd for byggebransjen.

Mer enn 60.000 brukere benytter Interaxo daglig til å dele og gjennomføre sine beslutningsprosesser i små og store byggeprosjekter. Verktøyet benyttes av ledende byggherrer, entreprenører og prosjektledere i Norge og Sverige. Det er god butikk for selskapet som hadde en omsetning på 101 millioner kroner i 2017 og en resultatgrad på 15,4 prosent.

- Med verktøyet vårt får brukerne i byggebransjen full kontroll over de viktigste beslutningsprosessene i byggeprosjektet, sier Steinar Svinøe.