Morten Ameln (t.v), Per Eliassen, Ole Øverby, Daniel Molnes og Kent Østby.

Firesafe signerer leverandøravtale med Kro produksjon AS

Firesafe og Kro Produksjon inngår landsdekkende avtale om leveranse av automatiske kjøkkenslokkeanlegg.

Alle kommersielle kjøkken som benytter olje eller fett til matlaging utløser i dag krav til å ha automatisk kjøkkenslokkeanlegg installert. Forsikringsbransjen gjør i dag store innstøt mot sine kunder, og har som vilkår i sine avtaler at kjøkkenet sikres med et automatisk kjøkkenslokkeanlegg. Det er krav til at anlegget skal dekke hele stekesonen, og løse ut automatisk ved brann.

For å sørge for at de imøtekommer kravene inngikk Kro produksjon 01. mars en avtale med Firesafe Norge. Fremover vil alle storkjøkken leveranser fra Kro produksjon leveres med automatiske kjøkkenslokkeanlegg fra Firesafe.

– Vi gleder oss til samarbeidet med Firesafe. Vi vet at de kan levere kvalitative gode løsninger, og med forutsigbare priser, sier Kent Østby, daglig leder i Kro Produksjon i en pressemelding.

Firesafe leverer forsikringsgodkjente kjøkkenslokkeanlegg som er testet iht. NFPA17 fra Safeguard og Ansul til restaurant-/storkjøkkenbransjen og har som målsetning om å være markedsleder på feltet i 2018. De er glade for å kunne bidra til at Kro får trygge og moderne anlegg installert i sine kjøkken.

– Våre kjøkkenslokkeanlegg er prosjektert og tilpasset det enkelte kjøkken. Med åtte avdelinger spredt rundt i Norge er vi klare til utføre montasje og service på alle steder Kro sine anlegg er installert, sier Daniel Molnes, faglig leder for kjøkkenslokkeanlegg i Firesafe.