Fra venstre John Johannessen , Grunde Tveit og Per Rune Vatsvåg

Industrikran overtar Datek-avdeling

Industrikran Norge overtar Datek Løfteteknikk sin avdeling i Stavanger.

Med virkning fra 1. februar 2018 har Industrikran Norge AS (IKN) overtatt innholdet i Stavanger-avdelingen til kranfirmaet Datek Løfteteknikk AS. Kjøpet omfatter overtakelse av driftsløsøre, varelager og goodwill, samt personale som tilhører avdelingen, skriver selskapene i en pressemelding.

IKN vil med dette dekke landet fra agderfylkene i sør, til trøndelagsfylkene i nord med egne avdelinger og ansatte. I tillegg til å være hovedimportør av kranmerkene ABUS (standardkraner) og Stahl Cranesystems (EX og spesialkraner), får nå IKN en egen kurs- og kompetanseavdeling som vil bli utviklet videre, står det i meldingen.

Daglig leder Grunde Tveit i IKN og avdelingsleder Per Rune Vatsvåg i Datek Stavanger kjenner hverandre godt fra blant annet Kran og Reparasjon service AS som de startet sammen i 1991.

Per Rune Vatsvåg blir nå faglig leder samt distriktsansvarlig for Rogaland og Hordaland.

– Det blir vemodig å forlate gode kollegaer i Datek, samtidig ser jeg frem til å ta fatt på nye utfordringer i Industrikran Norge, sier han.

Daglig leder John Johannessen i Datek Løfteteknikk og Grunde Tveit forsikrer om at IKN og Datek fortsatt kommer til å ha et tett og godt samarbeid, der salg av hverandres produkter vil bli videreført, skriver selskapene.