VVS Arena

StedGardermoen, Norge
ArrangørBrødrene Dahl og Ventistål
Fra28.09.2017
Til29.09.2017
TidspunktTorsdag kl 9.00 - fredag kl 14.30

«VVS Arena» skal være en kombinasjon av fagseminar, messe og sosial arena for VVS-bransjen. Målet er å gjøre det til en fast møteplass for leverandører og rørleggerbedrifter.

- Vi vil at de som kommer til VVS Arena skal få påfyll av nyttig kunnskap de kan ta med hjem i sitt daglige arbeid. De skal også få se nye produkter fra de fremste leverandørene og de skal ha en hyggelig opplevelse med kolleger og mulighet for å utvide eget nettverk, forteller Herman Larssen, Marketing- og kommunikasjonsdirektør i Brødrene Dahl.

Hovedtema for konferansen er «Robuste løsninger». Fellesprogrammet vil omhandle kvalitet, installasjoner, digitalisering, smarte byer, og gir deltakerne mulighet til å høre gründer og industridesigner Bård Eker, astrofysiker Erik Newth og direktør i BNL Jon Sandnes. I tillegg vil lederne for arrangørene Roger Lunde fra Brødrene Dahl og Trond Severinsen fra Ventistål bidra. Programmet får kyndig ledelse av Ingrid Gjessing Linhave, kjent fra både NRK og TV2.

Fagseminarene er laget i fire ulike temabolker:
Sprinkler og brannsikkerhet, Lønnsom håndverksbedrift, Energieffektive løsninger og Nye markedsmuligheter.
– Vi setter sammen et program som skal være svært relevant for ledere og prosjektledere i rørleggerbedrifter av alle størrelser, forteller Larssen. – Også vår bransje står overfor endringer, og nye muligheter som følger av digitaliseringen. VVS Arena skal hjelpe rørleggerne å bruke mulighetene til å utvikle egne virksomheter og vinne nye oppdrag, sier han.

Stor møteplass
Det er satt av god tid i programmet til å besøke messen som har over 70 utstillere på plass. Alle de store partnerleverandørene er representert. – Målet er å gi leverandører og rørleggerbedrifter muligheten til å snakke sammen og komme tettere på enn det man greier på større messer, forteller Larssen.

VVS Arena skal være et stort, men likevel intimt arrangement. – Gjennom 100 år i Norge er det en viktig del av Brødrene Dahls suksess å være store og effektive, samtidig som vi er tett på. Vår rolle er å få produktene fra alle de beste leverandørene ut til håndverkere over hele landet. VVS Arena en naturlig forlengelse av det vi driver med i det daglige, sier Larssen.

På torsdag kveld legges det opp til topp underholdning fra flere artister, og deltakerne får mulighet til å se blant annet DumDumBoys. – Det sosiale programmet er selvsagt også viktig, og vi er veldig fornøyd med å ha fått Dum Dum Boys på scenen til deres eneste konsert i 2017, avslutter Herman Larssen i Brødrene Dahl.

Program og påmelding