Eivind Skarpodde (45) er ansatt som ny økonomidirektør i Firesafe.

To nye direktører i Firesafe

Firesafe har ansatt Eivind Skarpodde og Brynjar Kvernstuen som henholdsvis økonomidirektør og direktør for kontroll & Servicevirksomheten.

Brynjar Kvernstuen (37) er ansatt som ny direktør for kontroll & servicevirksomheten i Firesafe.

Det skriver Firesafe i en pressemelding.

Eivind Skarpodde (45) kommer fra stillingen som økonomidirektør i Hafslund Varme AS, hvor han har vært siden 2012. Skarpodde er utdannet siviløkonom fra BI i Oslo, og har lang økonomisk erfaring. Han får ansvaret for økonomifunksjonen i hele Firesafekonsernet, inkludert datterselskaper i Norge, Sverige og Danmark, og inngår i Firesafes ledergruppe, melder selskapet.

I sine tidligere stillinger har Skarpodde jobbet mye med forretningsutvikling og forbedringsprosesser. Morten Ameln, administrerende direktør i Firesafe, tror denne erfaringen vil bli viktig i hans nye rolle som CFO.

–Firesafe er i stadig vekst og vi har store ambisjoner for fremtiden. Vi tror og håper at Eivind vil bli en viktig bidragsyter for at vi skal nå våre mål om å bli Nordens ledende aktør innen brannsikring, sier Ameln.

Eivind Skarpodde tiltrådte stillingen 1. juni. Det samme gjorde Brynjar Kvernstuen (37), som er ansatt som ny direktør for kontroll & servicevirksomheten i Firesafe. Kvernstuen får det overordnede ansvaret for hele avdelingen og blir en del av Firesafes ledergruppe. Tjenesteområdet omfatter blant annet installasjon, kontroll og service av manuelt slokkeutstyr, gass-slokkeanlegg og kontroll av sprinkler og andre branntekniske installasjoner, skriver Firesafe.

Kvernstuen har utdannelse fra Forsvaret og Handelshøyskolen BI. De siste seks årene har han vært driftssjef og teknisk sjef i Eiendomshuset Malling & Co i Oslo. Han har solid erfaring fra forvaltningssiden og kjenner Firesafe godt som leverandør.

– Firesafes målsetning er å øke omsetningen på kontroll & service og gjøre Firesafe til Norges største aktør innen dette området, sier Morten Ameln.