Knut Jonny Johansen i WSP Norge

Høyer Finseth blir til WSP Engineering

Høyer Finseth navn til WSP Engineering AS og blir for fullt en del av WSP-merkevaren, og samtidig lanserer WSP sin nye visuelle profil.

- WSP har på verdensbasis hatt en formidabel vekst i løpet av de siste fem årene. Hele 85 selskaper har sluttet seg til selskapet, og det påvirker identiteten vår. Vi kan gjøre mer og tilby mer enn vi kunne for fem år siden, forklarer administrerende direktør Knut Jonny Johansen i WSP Norge i en pressemelding.

Selskapet forteller at denne utviklingen gjenspeiles også i Norge, hvor WSP har opplevd en solid vekst de siste årene. Oppkjøpet av Høyer Finseth i desember i fjor styrket selskapet innen byggprosjektering og spesialistrådgivning.

- Med WSP Engineering AS på laget kan WSP tilby prosjektering i tillegg til profesjonell prosjektledelse og tilhørende rådgivning. Fornyelsen av WSP-merkevaren er helt i tråd med vår utvikling her i Norge og gir derfor god mening, sier Johansen.

For parallelt med at WSP fornyer merkevaren sin, bytter Høyer Finseth navn til WSP Engineering AS.

- Vi synes det nye grafiske uttrykket er moderne og fremtidsrettet. Det gjenspeiler WSP-merkevaren godt, både på selskapsnivå og medarbeidernivå. I møte med kunder er vi ydmyke, men modige, og vi er opptatt av å se muligheter og skape verdier for kundene våre og i prosjektene vi jobber med, sier Knut Reed, administrerende direktør i WSP Engineering AS, som fortsetter som eget aksjeselskap.

- Vi har god kontakt med kundene og samarbeidspartnerne våre, som er blitt orientert om navnebyttet. Vi er fortsatt det samme selskapet, men kommer nå til å profilere oss med et nytt navn og en ny visuell profil, avslutter Reed.

Fra og med 1. mai i år ser ledelsen i WSP Norge slik ut: Knut Jonny Johansen er administrerende direktør, Per Christian Randgaard er direktør for forretningsområdet prosjektledelse og tilhørende rådgivningstjenester, og Knut Reed er administrerende direktør i WSP Engineering AS.