Samfunnsplanleggere Drammen

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist20.08.2016

Rambøll Norge har omkring 70 areal- og samfunnsplanleggere fordelt på 14 kontorer i landet og er en del av et stort tverrfaglig miljø.

Avdeling Plan og Arkitektur i Drammen har for tiden 26 medarbeidere med variert fagbakgrunn. Vi er hovedsakelig arealplanleggere, arkitekter, landskapsarkitekter og sivilingeniører.

Vi ønsker oss flere planleggerkollegaer – kanskje du er en av dem? Vi jobber innenfor et stort spenn av oppgaver, alt fra reguleringsplaner for boligfelt til parallelloppdrag for byutvikling (som Hønefoss) eller næringsanalyser (Mjøndalen). Vi gjør også ofte plan- og utredningsarbeid i store samferdselsprosjekter (som Intercity Dovrebanen). Vi ønsker å arbeide enda mer med store og komplekse planoppdrag, og trenger deg som kan bidra i disse. Vår avdeling samarbeider nært med andre fagavdelinger i Rambøll.

Om stillingene

Plan og Arkitektur har mange spennende og utfordrende oppgaver å jobbe med fremover. Vi søker samfunnsplanlegger som kan noe av dette:

  • Utarbeide planer etter plan- og bygningsloven
  • Drive en planprosess
  • Gjennomføre utredninger for samfunnsutvikling, areal- og transportplanlegging e.l.
  • Har erfaring med byutviklings- eller samferdselsprosjekter.

Hvem vi søker

Vi søker både en yngre og en erfaren samfunnsplanlegger til vårt kontor i Drammen. Avdelingen har også medarbeidere i Tønsberg, så hvis du ønsker kontorsted der kan vi vurdere dette. I tillegg til faglig dyktighet vil ønskelige egenskaper og kvalifikasjoner være:

  • At du søker samarbeid
  • At du ønsker å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling
  • At du skriver brukbart norsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Søknadsfristen er 20. august 2016, men vi vil vurdere søknadene fortløpende og kan komme til å ansette i stillingene før søknadsfristen har utløpt.

Dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen i Drammen, ta gjerne kontakt med:

Seksjonsleder plan og trafikk, Knut Iver Skøien – 93 24 31 39, knut-iver.skoien@ramboll.no

Eventuelt avdelingsleder Sigrun Dalen Ganz 908 54 868, sigrun.ganz@ramboll.no

Vis flere stillinger: