Aleksander Bjaaland, Inger Ramstad og Knut Rosness.

Holte kjøper Bygg og Bolig

Holte as har kjøpt selskapet Bygg og Bolig as i en totrinns-prosess, med en overgangsfase på to år.

Bygg og bolig AS

  • Selskapets ble grunnlagt i år 2000 av Boligprodusentenes Forening, Norges Byggmesterforbund og Logiq.
  • Selskapet har siden starten hatt fokus på å tilby et godt styringssystem med innhold fra bransjeforeningene.
  • Bygg og Bolig har siden starten vært en webbasert tjeneste.

Overdragelsen av første 50 prosent av aksjene fant sted ved årsskiftet, og overdragelsen av resterende 50 prosent skjer 1. januar 2017.

- Etter mange år med tett dialog og meget godt samarbeidsklima, har Logiq as og Holte as kommet fram til at de har felles framtidsvisjoner. Et ledd i dette samarbeidsforholdet er at begge selskapene ønsker å rendyrke sine forretningsområder, og at Holte derfor kjøper Bygg og Bolig as av Logiq, skriver selskapene i en pressemelding.

- Overdragelsen og samarbeidsavtalen med Holte er strategisk riktig for alle involverte parter. I den nye konstellasjonen med Holte vil vi i fellesskap kunne styrke eksisterende tjenester og etter hvert tilby nye tjenester og produkter som vil kunne redusere og effektivisere entreprenørenes og proffenes administrative arbeid» sier Knut Rosness, daglig leder i Logiq i meldingen.

Logiq vil fortsatt være en sentral bidragsyter overfor Bygg og Boligs kunder.

- Det er viktig at overgangen oppleves som god for alle parter. Det er derfor besluttet at Logiq i denne overgangsfasen vil drifte tjenesten, som igjen gir et meget godt utgangspunkt for et nært og godt samarbeid mellom selskapene, sier Aleksander Bjaaland, administrerende direktør i Holte.

Inger Ramstad vil fortsette som daglig leder i selskapet.