Foto: Farmandprisen

Farmand-gull til AF

AF Gruppen vant Farmandprisen for beste årsrapport 2015 og 2. plass for beste nettsted under kåring nylig. Begge priser ble vunnet i klassen for børsnoterte selskaper.

Farmandprisen (Beste årsrapport) er en prestisjefylt pris som har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955. Farmandprisen Beste nettsted har vært utdelt årlig siden 2006. Formålet med begge konkurransene er å inspirere til bedre kvalitet på årsrapporter og nettsteder.

AF Gruppen gikk til topps i klassen Børsnoterte selskaper for årsrapporten 2015. Marine Harvest og DNB vant henholdsvis 2. og 3. plass i samme klasse.

- Etter flotte resultater med to sølv og to bronse de siste årene, var det veldig gøy at vi i år vant Farmandprisen for beste årsberetning blant de børsnoterte selskapene. Jeg vil takke en flott gjeng som har jobbet lenge og iherdig for å levere et flott produkt som vi alle er stolt av. I tillegg vil jeg takke alle ute i prosjekter og enheter som har bidratt til at årets årsrapport er blitt en genuin beskrivelse av AF Gruppen som alle kan kjenne seg igjen i, kommenterer finansdirektør Sverre Hærem.

Under prisutdelingen fikk også afgruppen.no 2. plass for beste nettsted blant de børsnoterte selskapene. Vinneren i klassen ble ekornes.com.