Optimera roadshow er på veien fra 29. mai med verktøy, festemidler og e-handelsløsningen MinOptimera som hovedtema. I år satser selskapet stort med en Peterbilt semitrailer for transport og utstilling.

Optimera med heftig semitrailer på roadshow

Optimeras årlige roadshow for proffkunder er blitt en populær aktivitet. I år er 17 leverandører med på lasset.

Formålet med roadshowet er å skape økt oppmerksomhet rundt verktøy og festemidler. I år fokuserer selskapet i tillegg på sitt nye elektroniske multiverktøy MinOptimera med superenkelt kalkulasjonsverktøy og komplett e-handelsløsning.

– Valg av gode verktøy er viktig for høy produktivitet og HMS. Riktige festemidler bidrar også til høy kvalitet på sluttresultatet. I takt med at det bygges stadig mer avanserte og kompliserte bygninger, er behovet stort for et spesialisert festemiddelutvalg og faglig sterk produktveiledning, sier markedssjef Proff i Optimera, Fredrik Rydgren, i en pressemelding.

Liten messe
– Med Optimera roadshow bringer vi faktisk en hel liten messe med verktøy, festemidler og eksperter ut til proffkundene. Mange føler behovet for å holde seg ajour med utviklingen, men har lite tid til å orientere seg i en hektisk hverdag. Derfor reiser vi ut for å gjøre jobben lettere for dem, fremholder Rydgren som selv har tatt trailerlappen for å kunne sitte bak rattet i den heftige semitraileren.

En måned på veien
Optimera roadshow går fra 29. mai til 26. juni. Følget stoppet først i Tønsberg, Arendal, Kristiansand og Sandnes før veien går videre over fjellet til Gol, Hamar, Trondheim og avsluttes i Halden.

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 152 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning.