Facility Manager

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist03.05.2015

Rambøll Norge søker en høyt motivert og kvalifisert Facility Manager.

Som Facility Manager er du ansvarlig for å utvikle, profesjonalisere og sikre en Facility Management funksjon med høy faglig standard. Stillingen er nyetablert, og du vil i stor grad bidra til å tilpasse og utvikle stillingen basert på organisasjonens behov. Du vil være ansvarlig for å sikre kostnadseffektive løsninger av god kvalitet for våre eiendomstjenester. Vi kjøper eiendomstjenester (leie av kontorer m.m.) for cirka 100 millioner per år, og vi skal sikre gode arbeidsforhold for våre 1500 ansatte på alle våre kontorer. Facility Manager rapporterer til økonomidirektør i Norge, men du vil også være en viktig del av Rambølls internasjonale FM organisasjon ledet av Rambøllgruppens direktør for Global Facility Management & Real Estate.

Vi forventer at du har relevant høyere utdanning og bred erfaring innenfor Facility Management, fortrinnsvis fra store og komplekse organisasjoner, gjerne internasjonale konsern. Du er resultatorientert, analytisk og innehar evnen til å handle proaktivt i en stor organisasjon med mange ulike interessenter. Det er nødvendig med gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk. Stillingen krever kunnskap om, samt erfaring fra forhandlinger og strategisk innkjøp.

Rett kandidat får en betydningsfull rolle med utfordrende oppgaver i en kompetansebedrift med høyt fokus på videreutvikling av ansatte, og ikke minst – hyggelige kollegaer. Vi har fleksibel arbeidstid, svært gode ferieordninger og et stort internasjonalt selskap i ryggen.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk stillingen her

Kontaktpersoner

Miriam Dagnew, HR +47 47626403

Rune Steinsmo, Økonomidirektør +47 90121611


Vis flere stillinger: