Lindab Solus nominert til anerkjent VVS-pris i Storbritannia

Lindabs Solus-løsning har blitt nominert til H & V News Awards i Storbritannia i kategorien «Air Movement Product of the Year».

Vinnerne av disse prestisjetunge prisene, som har 21-årsjubileum i år, vil bli annonsert torsdag 16. april i Grosvenor House Hotel i London.

Dag Thomsen, Lindabs produktansvarlige i Norge for satsningen på vannbårne inneklimaløsninger, er glad for at de får denne annerkjennelsen.

- Dette er en anerkjent VVS-pris, og det er derfor et kvalitetsstempel å få denne nominasjonen. Det tar tid å implementere nye produkter i markedet, men sakte men sikkert begynner nå både konsulenter, arkitekter og byggherrer å få øynene opp for dette svært effektive, energi- og kostnadssparende klimakontrollsystemet for bygg. Solus er med andre ord et produkt som vi har stor tro på, sier Thomsen i en melding fra selskapet.

Lindab Solus er designet/konstruert som en kombinert HTC (High Temperature Cooling) og LTH (Low Temperature Heating) baffel. Den benytter samme temperatur til både kjøling og varme.