Utleiekonferansen 2015 – Vi løfter bransjen!

StedGardermoen, Norge
ArrangørNorsk Utleieforening
Fra28.01.2015
Til29.01.2015
TidspunktOnsdag kl 9.00 - torsdag kl 13.00

Dette er den store og viktige møteplassen for utleiebransjen, samt en rekke andre interessegrupper. Vi kan by på et program med mange høydepunkter.

På årets konferanse vil Kjell Senneset fra Prognosesenteret presentere sine betraktninger og vurderinger av markedet for bygge- og anleggsnæringen i årene som kommer. Vi vil også få presentert nye tall og fakta for utleiebransjen. Det vil bli satt fokus på arbeidslivskriminalitet i vår bransje. Vigleik Antun fra Kripos vil fortelle om hva som avdekkes av hvitvasking, menneskehandel og mafia. Jon Sandnes, adm. direktør i BNL, vil fortelle om deres arbeid med å påvirke og samarbeide med politiske myndigheter for å motvirke denne utviklingen. Nye aktører entrer utleiebransjen og regiondirektør Frank Haugen fra Cramo vil peke på viktigheten av å opprettholde høy grad av sikkerhet, seriøsitet, kvalitet og kompetanse. Første målet er nådd i det viktige arbeidet med Sikkerhetsveiledninger, og vi vil få en orientering om veien videre.

Et komplett program blir presentert om kort tid. Under Utleiegallaen vil vi dele ut to priser – prisen for Beste utstiller og Utleieprisen 2015.

Påmeldingsfrist: 16. januar

Påmelding