Foto: Moelven

Moelven Eurowand og Moelven Nordia blir Moelven Modus

Svenske Moelven Eurowand AB og norske Moelven Nordia AS har blitt til Moelven Modus. 1. januar 2014 ble organisasjonene slått sammen og har nå fått samme firmanavn.

Trygve A. Toften

Formålet med navnebyttet er å forsterke firmaets identitet over landegrensene og innen Moelvenkonsernet.

- Modus er for oss synonymt med en spesiell måte å jobbe på. Tett samarbeid med kundene gir en unik kunnskap som kombinerer industrierfaring og innovasjon. Over hele Norden har vi bevist at det hjelper folk å komme i rett modus på jobben. Å velge Moelven Modus betyr rett og slett å velge kontorer der du trives, sier selskapets direktør Trygve A. Toften.

Toften forteller videre at sammenslåingen av selskapene skal gi en sterkere og mer konkurransekraftig organisasjon.

- Vi blir bedre til å ta vare på selskapets ressurser og de ansattes kompetanse. Det legges til rette for et grenseløst samarbeid både for de ansatte og kunder når vi nå forenes under samme selskapsnavn, sier Toften.

Det nye selskapsnavnet blir registrert i Brønnøysundregistrene og Bolagsverket rundt 1. september 2014. Selskapet beholder en juridisk enhet i hvert land, slik at det heter Moelven Modus AB i Sverige og Moelven Modus AS i Norge.

Moelven Modus vil samlet ha en omsetning på rundt 770 millioner kroner, har 440 ansatte med hovedkontor på Jessheim og administrativt kontor i Ørebro.