Edvardsson Entreprenør har blant annet hatt jobber på Siemens sitt nye hovedkvarter i Oslo.-

Edvardsson Entreprenør sertifisert i ISO 9001 og 14001

Edvardsson Entreprenør AS har som første malerbedrift i Norge sertifisert seg i henhold til ISO 9001 og 14001.

- I desember 2013 ble vi godkjent av Det Norske Veritas, heter det i en melding fra selskapet.

Edvardsson Entreprenør AS ble startet i 1998 og er idag en av Norges største malerbedrifter, har i dag ca. 100 ansatte og omsetningen er på vei mot 100 millioner kroner.

- I en artikkel i Byggeindustrien fra 07.12.2012 står at vårt mål var at bli sertifierte i henhold til ISO under 2013 og vi har i løpet av året satt stor fokus på å få alle ansatte med i denne prosessen, både når det gjelder utdanning men ikke minst forståelse for systemet. Vi mener at vårt fag må arbeide i en rettning der vi ivaretar kvalitet og miljø og ser dette som ett ledd i å sikre at bransjen framover blir mer seriøs. Vi ønsker det og våre kunder krever det. Vi ser også at stadig flere blir bevist på klimakonsekvenser rundt oss og tar miljøet på største alvor, og det tar vi på alvor, sier daglig leder Per-Erik Edvardsson i en pressemelding.

Selskapets hovedeier Sandå satte krav at de skulle sertifisere bedriften for å sikre at det de produserer skal være av god kvalitet, at det skal være sporbart og så langt som mulig miljøsikkert.

- Malerbransjen arbeider mye med kjemi og det er viktig å ha et fokus på at vi til enhver tid bruker materialer med så liten miljøpåvirkning som mulig. Vi skall alltid hjelpe våre kunder med å bruke et miljøriktig valg av produkter. Å se miljøpåvirkningen i vårt daglige arbeid ble en oppvåkning for mange av våre ansatte. Også å se mengden av materialer som kjøpes og den som destrueres var et sjokk. Sammen med vår hovedleverandør Beckers Norge kan vi tilby våre kunder systemer som klarer de tøffeste kraven som stilles, sier Edvardsson.

- Å få hele ISO-systemet til å fungere i hele landet har vært en utfordring men med kunnskap og forståelse har vi fått dette på plass. Det har vært mange møter og kurs men jeg er både stolt og glad at vi har fått alle våre ansatte med. Det er dem som bruker systemet daglig og er vår viktigste resurs. Det er også bra at vår hovedeier Sandå har vært med på toget og vist intresse for vår utvikling, vært en god støtte og ressurs, ogdet takker vi for. Vi står nå foran en spennende fremtid med nye muligheter til å levere kvalitets- og miljøriktige prosjekter til både gamle og nye kunder som setter dette i fokus, avslutter Edvardsson.