Velkommen til Byggedagene 2014

Onsdag 2. april klokken 09.30 braker det løs i Sonja Heniesalen på Radissson BLU Plaza Hotel i Oslo – da starter Byggedagene 2014.

Byggedagene er blitt en institusjon i den norske bygg- og anleggsnæringen, og vi arrangerer nå samlingen for 15. gang. Rundt 800 personer vil i år være til stede på konferansen, og vi kan love et hyperaktuelt program.

Ikke minst vil hvordan vi skal vinne den viktige kampen mot det svarte markedet i næringen vår stå sentralt. Under denne seansen vil det blant annet komme innlegg fra representanter for FAFO, politiet og Arbeidstilsynet, i tillegg til flere aktører fra næringen. Vi er sikre på at det her vil komme mange viktige innspill for å belyse den enorme utfordringen, og ikke minst hvordan vi fremover skal bekjempe problemet. Denne delen av programmet kommer etter lunsj på dag 1.

Konferansen åpnes av BNL-sjef Jon Sandnes. Han etterfølges av kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner som vil snakke om det moderne Norge. Vi vil også få høre statsbyggssjef Harald Nikolaisen og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen innlede fra scenen.

Dag 2 er i sin helhet viet til Bygg21. Her vil blant annet styret, med Petter Eiken i spissen, for første gang presentere programmets strategier som skal løfte byggenæringen.

En viktig del av Byggedagene er den tradisjonsrike ByggeGallaen, hvor blant annet prisene for Årets Trebyggeri samt Årets Bygg og Årets Anlegg deles ut.

Om du ikke selv har mulighet til å delta på arrangementet i år, kan du følge konferansen live på bygg.no. Vi kommer også forløpende med fyldig dekning av konferansen på nettsiden vår.