Roar Berg

Maxbo tilbake i Trysil

Maxbo er tilbake i Trysil med et byggevarehus som etter en tids planlegging og ombygging åpnet 26. mars.

– Vi er svært fornøyde og stolte over å åpne et nytt MAXBO-varehus i Trysil for våre kunder, sier markedsdirektør Tina Karp i Løvenskiold Handel. Hun opplyser i en pressemelding at byggevarekjeden med etableringen og åpningen av nytt varehus forsterker sin posisjon i denne regionen.

God lokal posisjon

– Etter å ha vært ute av Trysil-markedet i noen år, er vi svært tilfredse med å være tilbake. Det er et flott varehus med mange dyktige medarbeidere og ikke minst en bedrift som har en god posisjon i det lokale markedet som nå kan ønske sine kunder velkommen, fremholder Karp.

Medarbeiderne på Maxbo Trysil har de siste månedene arbeidet godt sammen med ressurser fra Løvenskiold Handel og kjedens leverandører for å ferdigstille varehuset. 1000 kvm butikk og 700 kvm trelastlager fremstår nå som et komplett bo og byggevarehus.

Lang historie

– Vi har lang historie i markedet og har gjennom en årrekke levert håndverkstjenester i tillegg til drift av egen interiørbutikk på 450 kvm som holder til i samme bygg som byggevarehuset. Nå tar vi steget fullt ut og innlemmer bo- og byggevarer i vår satsing, og med det skal vi være et komplett kompetansesenter innenfor inspirasjon, oppussing, bygging og håndverkstjenester, uttaler butikksjef Helge Sandbakk i Maxbo Trysil.

Det er lagt stor vekt på at varehuset skal betjene både profesjonelle kunder og forbrukere, og begge kundegrupper skal oppleve et varehus som er tilrettelagt for gode, rasjonelle og inspirerende handleopplevelser.

Kvalitet og fagkunnskap

– Med utgangspunkt i Maxbos sterke merkevare og solide kjedekonsept er vi trygge på at det nye varehuset vil få en sterk posisjon i dette området. Her verdsetter vi kvalitet og fagkunnskap med en sterk lokal forankring. En god åpningskampanje har ført til en stor strøm av kunder gjennom de første dagene, og vi gleder oss til fortsettelsen og til å være et attraktiv handelsted for hus- og hytteeiere i Trysil, avslutter Helge Sandbakk.