Kjededirektør Christine Holm delte ut prisen Årets Bygger’n til Hans Petter Delås og Sten Arvid Moen fra Bygger’n Hvaler.

Optimisme og fest da Bygger’n inntok Bergen

Trønderske eiere og hovedkontor i Trondheim til tross. Entusiastisk stemning med buekorps og tjuagutt-mannskor med nystemt’n da 400 personer var samlet på Bygger’n-kongress i Bergen sist helg.

Oppstemtheten satte inn allerede i første foredrag hvor konsernsjef Trond Reinertsen drog på tradisjonelt vis igjennom norsk og internasjonal økonomi og konkluderte med en forsiktig optimisme for året som kommer.

43 leverandører var med på fagmessen.

Festmiddagen ble feiret i selve spissen på Grieghallen, og ble ledet av Jon Niklas Rønning fra duoen Bye & Rønning, som sammen med pianisten Ole Morten Aagenæs kjørte et forrykende komi-show.

Under festmiddagen ble det også delt ut priser hvor Bygger’n Hvaler mottok den gjeveste, Årets Bygger’n. Bedriften har bygd sten på sten etter at den flyttet inn i nye lokaler for noen år tilbake. Bedriften hadde 10 prosent omsetningsøkning i fjor og leverte solide resultater godt over snittet i bransjen. Vinneren mottok ros for å ha skaffet seg god styring og kontroll gjennom å ha skaffet seg kjedens driftssystem. Det ble videre fremhevet at Hvaler-anlegget er bemannet med jordnære og serviceinnstilte folk som også deltar aktivt på kjedens aktiviteter som kampanjer og kompetanseutvikling.

Gunnar Sørløkk og Rune Ustad fra Bygger’n Meldal som utmerker seg på service.

Årets servicepris ble delt ut for første gang og tilfalt Bygger’n Meldal. Bedriften er meget god på fag og service som de beviste ved å ha 100 prosent toppscore på alle mystery shopping-målingene i 2013.

Prisen for Beste leverandører ble nok en gang tildelt Icopal. Leverandørbedriften ble hedret for sin gode leveringsevne, sine produkter av god kvalitet og ikke minst for evnen hele tiden å følge opp med produktopplæring ute i kjedebutikkene.

Du kan lese om kjededirektør Christine Holms foredrag som tok for seg Bygger’n-kjedens status og planer i Byggeindustrien nr. 3 som kommer ut 20. februar.

Stor glede hos Icopal som igjen mottok leverandørprisen som ble utdelt av Ottar Hansen fra Bygger’n Norge (t.v.). Videre fra venstre: Odd Erik Dragset, Trond Falo, Asbjørn Jønland og Svein Inge Gunnarsen, alle fra Icopal.