@ Fotograf Tom Riis

Loe Utvikling selger til Otto Olsen Bygg

Otto Olsen Bygg kjøper et forretningsbygg på Lillestrøm med Europris og Møbelringen. Selger er Loe Utvikling.

Realisering av ferdigstilte prosjekter med lange kontantstrømmer er en del av strategien til Loe Utvikling , sier Tomas J. Tenden i Loe. Prosjektet er et forretningsbygg på ca. 4.300 kvm. utleid til solide leietakere på 15 års kontrakter.

Butikkene åpnet i det nye bygget i juni 2012 og viser allerede en solid omsetningsvekst fra tidligere lokaliteter.

At butikkene kan vise til god omsetning, er den beste anerkjennelsen vi som eiendomsutviklere kan få , forteller en engasjert Tenden. Otto Olsen Bygg er en langsiktig og solid eier. De forvalter 26 næringseiendommer i Norge, fra sitt kontor i Lillestrøm. Selskapet har en profesjonell forvaltningsorganisasjon.

Kjøpet er i samsvar med strategien om å styrke vår posisjon på Romerike , forteller Line Norbye som er eier og daglig leder i Otto Olsen Bygg AS.

Vi foretrekker nyere eiendommer med lave og forutsigbare kostnader og ikke minst solide leietakere. Dette bygget ligger dessuten i et spennende transformasjonsområde for Lillestrøm , sier hun.

Real Eiendomsmegling på Lørenskog har stått for salgsprosessen. Både Loe og Otto Olsen Bygg er svært fornøyd med prosessen.

Loe Utvikling drives i dag av Christian Kulberg og Tomas J. Tenden. Bak

selskapet står Loe-gruppen som er Norges største produsent av betongrør og -elementer til bygg og anleggsbransjen.