Smartere HMS/KS-system fra Holte

Holte har lansert et fullelektronisk HMS/KS-system på Bygg Reis Deg.

- Vi er opptatt av at Smart HMS/KS skal være et system for de som tar KS og HMS på alvor, sier produktsjef Frode Eek i Holte til Byggeindustrien.

HMS/KS-arbeid har lenge vært basert på papir og permer, men de siste årene har det kommet flere systemer og mobilapper som forenkler dette arbeidet. Holte mener at deres system skiller seg ut fra konkurrentene siden det er del av en større helhet.

Ved hjelp av blant annet mobilkameraer kan Smart HMS/KS håndtere alle avvik og dokumenteres dem via pc, nettbrett eller telefon. Avvikene samles i et register som gir full oversikt i prosjektet, og som igjen kan danne grunnlag for analyse av bedriftens samlede avvik.

- Vi vet at det ikke alltid er like reelle HMS/KS-kontroller på byggeplasser. Vårt system muliggjør at man enkelt kan registrere alle små avvik der og da på byggeplass, sier Eek.

Holte lanserte produktet på første dag av byggmessen, og solgte allerede da sine første system. Selskapets stand fikk også hederlig omtale da beste stand ble kåret på Bygg Reis Deg.