Gausdal Landhandleri med omsetningsrekord i september

Gausdal Landhandleri passerte for første gang 100 millioner kroner i omsetning for en enkeltmåned i september. Veksten sammenliknet med september 2012 er på hele 22,5 prosent.

─ Dette er en historisk terskel å passere for Gausdal Landhandleri, sier en euforisk salgsdirektør Lars Kristiansen til Byggeindustrien.

Han rapporterer om en positiv kundetilvekst, både til Gausdal Landhandleris varehus og blant entreprenørkunder som får byggevarer tilkjørt direkte til byggeplass.

─ Vi merker spesielt at det nye varehuset på Jessheim gir et godt bidrag, men det er et løft ved samtlige varehus og alle våre 30 lastebiler går med full drift og vel så det, sier han.

Vokser i et nullmarked
Salgsdirektøren slår fast at Gausdal Landhandleri tar markedsandeler innenfor sitt geografiske område.

 ─ I vårt nedslagsfelt er det per september 2013 tilnærmet nullvekst. Vår vekst ligger på 7 prosent, sier han.

Kristiansen forklarer den solide veksten blant annet at det er lagt ned betydelige ressurser i organisasjonen for å heve fagkompetansen.

─ Vi bruker mye av vinterhalvåret til å forbedre kunnskap og kompetanse for salgsapparatet. Det er med god fagkompetanse vi lykkes med å møte de profesjonelle kundenes behov, slår han fast.

Flere vil teste ut logistikkløsningene
Gausdal Landhandleri opplever også gode tilbakemeldinger på logistikkløsningen. Selskapet har full sporbarhet på alle leveranser.

─ Det bidrar til at entreprenørene får bedre kontroll på egen produksjon. Vi merker at stadig flere i markedet ønsker å teste logistikkløsningene våre, forteller Kristiansen.

Gausdal Landhandleri forventer en omsetning på i overkant av 850 millioner kroner i 2013.

─ Sikter dere mot milliarden neste år?

─ Det er selvsagt vanskelig å spå, men jeg håper vi kan være tett på en milliard kroner i omsetning i 2014. Det viktigste for sluttresultatet er at de ansatte er positive og entusiastiske for å gi gode kundeopplevelser. Vi opplever i alle fall en utrolig glød i organisasjonen for tiden, sier han.