Aase styrker staben

Aase Byggeadministrasjon AS fortsatte veksten i 2012, med overskudd for 22. året på rad. Dette feires med å rekruttere enda flere ansatte.

En av de viktigste oppgavene til ledelsen har vært å finne en erfaren og faglig dyktig person til stillingen som byggelederansvarlig. Valget falt til slutt på Bodil Nohre (43). Hun begynte i jobben etter påske, og kommer fra stillingen som prosjektleder i Oslo S Utvikling AS.

- Jeg har vært i Aase i to måneder, og inntrykket er kjempebra. Aase er et solid selskap med flinke folk, og en offensiv målsetting om vekst. Jeg gleder meg til å jobbe tett med de spennende kundene våre og bidra til videre kompetanseutvikling, sier Bodil Nohre.

Nohreer et gledelig gjensyn for mange på huset, hun har nemlig jobbet hos Aase før, fram til 2006. Karoline Hasselgård, daglig leder i Aase, er svært fornøyd med nyansettelsen.

- Det er både hyggelig og positivt at vi får tilbake en så dyktig medarbeider. Bodil er en stor ressurs, med et bredt kunnskapsnivå og solid erfaring både fra entreprenør og byggherresiden, sier hun.

I tillegg til Nohre har Aase ansatt to nye byggeledere og en prosjektleder.

- Det stilles stadig strengere krav til byggherren i byggeprosjekter, og vi ser at det blir viktigere og viktigere for oss å etablere gode og kunnskapsrike team. Med disse nyansettelsene styrker vi den faglige kompetansen vår og Aase stiller enda bedre rustet i arbeidet med å forenkle jobben til byggherren, sier Hasselgård.