Betonmast satser i Buskerud og Vestfold

Betonmast etablerer seg i Buskerud og Vestfold. Denne gangen handler det ikke om oppkjøp, men om organisk vekst gjennom en nyetablering av Betonmast Buskerud-Vestfold AS.

– Buskerud og Vestfold er et marked i sterk vekst. Vi forventer et jevnt befolkningstilsig til Drammens- og Kongsbergregionen og kystbyene i Vestfold i årene som kommer. Derfor velger vi nå å satse for fullt i dette markedet, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

– Vi starter opp fra scratch, bygger opp et team rundt noen av områdets mest erfarne og beste entreprenørledere, holder fokus på prosjektene og lytter til kundene våre. Vi legger ikke skjul på at vi har høye ambisjoner. fortsetter Evensen.

Eskil Thorkildsen og Ole Bergesen er lederne Evensen snakker om. Begge kommer fra stillingene som prosjektsjefer i Skanska med ansvar for henholdsvis alle nærings- og boligprosjekter i region Buskerud, Telemark og Vestfold. Disse vil utgjøre ledelsen i det nye selskapet når de er på plass fra 1. juni. Inntil da styres det nye selskapet fra Oslo.

– Strategien er å bli en lokal tilknyttet totalentreprenør innenfor nybygg, boligbygg og rehabilitering, både for private og offentlige byggherrer. Betonmast har mye erfaring i å starte opp selskaper. Fokuset vil være på prosjektene og kundene. Betonmast skal være et sterkt konsern med lokalt fokus, sier Evensen.