Eldevik Bygg til topps i Systemhus-kjeden

Det ble sporenstreks rekvirert sprudlevann da Eldevik Bygg AS fra Sem i Vestfold stakk av med seieren som Årets Systemhusmedlem under kjedens kongress i Stavanger sist helg.

– Bedriften har vært med i kjeden noen år. Den har hele tiden jobbet bevisst med sin egen utvikling, og nå står bedriften frem som en solid boligaktør i sitt marked, sa kjedeleder Trond Lie i Systemhus da han overrakte prisen til en glad daglig leder Alf Reidar Eldevik.

Gjennom de siste årene har vinnerbedriften markert seg som en god EAT-aktør, men ikke minst også som en betydelig prosjektaktør. Årlig selger bedriften boliger for 25 millioner kroner og fremstår som en sterk representant i et viktig boligmarked.

– Med sin høye aktivitet og sin fine adferd har Eldevik Bygg befestet seg som en meget god representant for Systemhus i sitt markedsområde. De har trykket kjeden til sitt hjerte og tatt i bruk store deler av konseptet som innen salg/marked, dataverktøy og tekniske løsninger. Og ikke minst kan vinneren vise til en flott utvikling i aktivitetsnivå og innkjøp gjennom Mestergruppens kanaler, fremholdt en rosende Lie.


Årets nykommer

Stor glede var det også hos daglig leder Geir Håvard Østtvedt hos Byggmester Østtvedt AS fra Gvarv i Telemark da bedriften ble kåret til Årets nykommer hos Systemhus.

– Jeg sa på spøk under fjorårets kongress at neste gang skulle det være vi som fikk prisen, og jammen fikk jeg rett, kvitterte Østtvedt.

– Nykommeren har bare vært medlem i kjeden i vel ett år, men gjengen fra Gvarv har fått en flott start på sitt medlemskap i kjeden. De har kommet godt i gang med salg og produksjon og deltar aktivt på kjedens kurs og arrangementer. Og ikke minst viser bedriften en positiv utvikling på varekjøp, sa en imponert organisasjonsutvikler Per Olav Børresen i Systemhus da han delte ut prisen.


Beste tømrer

I Systemhus-kjeden setter de stor pris på dyktig tømrer kan bety forskjellen mellom god og dårlig økonomi i bedriften, og hedrer den beste tømreren hvert år med Ørneblikkprisen. I år var det Henrik Føyen Barbøl fra Østenfjeldske Bygg & Entreprenør AS i Enebakk som stakk av med trofeet.

– Henrik er en flott representant for en moderne tømrer som har oppmerksomheten sin rettet mot effektiv drift av byggeplassen, bruker tilrettelagte byggeløsninger samt setter sin ære i å levere et godt håndverk, kommenterte driftssjef Knut Skjemstad i Systemhus da han delte ut prisen.

Årets selger

Fron Bygg As på Vinstra i Gudbrandsdalen har blitt kåret til Gaselle-bedrift fire år på rad som ikke minst skyldes at bedriften har utviklet seg fra å være en ren EAT-leverndør til også å satse på egne prosjekter. Da er det ikke så rart at bedriften også har årets selger i Systemhuskjeden, nemlig Bjørn Arne Nymoen. Kampen om tittelen var i år hard siden kjeden kan skilte med en av bransjens største prosentvise økning i solgte boenheter i fjor.

– Valget ble til slutt ganske enkelt. Bjørn Arne representerer en bedrift som fullt ut satser på nybygging. Han har vist seg å beherske både EAT-salg og prosjektsalg på en utmerket måte. Dette har bidratt til bedriftens fantastiske utvikling de siste årene med høy markedsandel i sitt område, sa markedssjef Anders Paulsen i Systemhus da han delte ut prisen.

 

Årets leverandør

Det var Natre Vinduer AS som stakk av med prisen som årets leverandør til Systemhuskjeden.

– Denne gangen var valget enkelt. Natre Vinduer har vært en viktig og god leverandør til Systemhus i mange år og spesielt i 2012 har bedriften rettet en særskilt oppmerksomhet mot kjeden vår. Gode produkter, sikre leveranser og god oppfølging og opplæring er gode grunner for at det i år måtte bli Natre Vinduer, sa teknisk sjef Finn Nikolaisen hos Systemhus da han delte ut prisen til Natres Jorun Flodberg.