Samarbeid blir viktig

Jon Sandnes startet mandag i ny jobb som administrerende direktør i BNL. – Dette blir en svært spennende oppgave. Jeg har alltid hatt stor tro på BNL med utgangspunkt i sterke bransjeorganisasjoner, sier Sandnes.

Jon Sandnes (55) kommer fra stillingen som administrerende direktør i Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg (EBA) hvor han har vært de siste seks årene.

– Jeg har ingen ferdig utformet 10-punktsplan. Den skal jeg lage sammen med styret og bransjene i BNL. Samarbeidet med bransjene og medlemsbedriftene og arbeidet med myndighetene blir en avgjørende faktor for å lykkes i å styrke byggenæringen fremover, sier Sandnes.

For BNL er seriøsitet, bolig og infrastruktur, samferdsel, energieffektivisering i eksisterende bygg og kompetanse prioriterte saker. Inn mot valget til høsten vil vi jobbe med disse sakene for å skape oss et handlingsrom for neste stortingsperiode.

Arne Skjelle forlater stillingen Sandnes overtar, og går inn i samme rolle som den nye BNL-direktøren hadde som EBA-direktør.

Sandnes er utdannet fra NTH, med siv ing i bygg. Han tok diplomoppgaven i Hydro, der jobbet der siden 1984 frem til han begynte hos EBA i februar 2007.